Personlig Träning

Lås våra personliga tränare hjälpa dig att nå dina mål!

Vi har två duktiga tränare som gärna hjälper dig med det lilla extra. Kanske känner du att en mjukare start på din träningsresa är rätt väg, eller helt enkelt att du vill ha en mer skräddarsydd träning efter dig och dina mål! 

Våra tränare hjälper dig gärna med:

  • Hitta motivation och glädjen i din träning.

  • Bygga en starkare kropp som du enkelt kan trivas med. 

  • Mer specifika träningsmål, kanske vill du bänka 100kg eller springa milen på under 60min?

  • Eller om du bara vill ha extra push under 60min någon gång i månaden!

Karin.jpg

Karin hjort

Mycket handlar om att må bra men för att göra det behöver du våga utmana dig själv och din kropp, då når du dina mål.


Mitt liv är träning och för att orka livet krävs en bra balans mellan träning, kost och mental hälsa. Tack vare att jag själv har tränat mycket på att finna balansen genom utbildning, träning, bra kost och mentalträning kan jag också hjälpa dig att finna Din i Ditt liv.


Funktionell träning är min grej och jag gör den gärna till din grej också. Jag älskar högintensiv träning såsom funktionell fitness och för att kunna utöva det krävs en bra grund att stå på och det kan du få hos mig.


En smärtfri kropp och knopp gör livet på topp! Våga vinn!

Nicklas.jpg

Nicklas Wickzell

Träning för mig är något som ska vara roligt, drivande och utvecklande.


När jag tränar, vill jag att det ska stärka mig både fysiskt och psykiskt. Träningen leder till att min hälsa blir bättre, samt att det hjälper mig att orka med eventuellt krävande moment i arbetets vardag. Detta leder till att jag kan slappna av på min lediga tid, och att jag kan klara allt som vardagen kan tänkas bjuda på. Funktionellt stark helt enkelt.


Med en djupgående och licensierad utbildning som personlig tränare från The Academy, samt ett stort engagemang hjälper jag dig att ta Din träning vidare till nästa nivå.


Som din personliga tränare arbetar jag i nära samband med Dig för att se till att just du kan få den bästa utvecklingen för just dig. Personligt anpassat, precis som träning skall vara

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by YesBoxVarberg. Proudly created with Wix.com